當(dāng)前位置: 首頁(yè) > 成人高考 > 成人高考模擬試題 > 2016年成人高考題庫(kù)英語(yǔ)考試試題及答案(三)

2016年成人高考題庫(kù)英語(yǔ)考試試題及答案(三)

更新時(shí)間:2016-02-18 10:30:32 來源:環(huán)球網(wǎng)校 瀏覽949收藏284

成人高考報(bào)名、考試、查分時(shí)間 免費(fèi)短信提醒

地區(qū)

  • 北京
  • 上海
  • 天津
  • 重庆
  • 河北
  • 山东
  • 辽宁
  • 黑龙江
  • 吉林
  • 甘肃
  • 青海
  • 河南
  • 江苏
  • 湖北
  • 湖南
  • 江西
  • 浙江
  • 广东
  • 云南
  • 福建
  • 海南
  • 山西
  • 四川
  • 陕西
  • 贵州
  • 安徽
  • 广西
  • 内蒙
  • 西藏
  • 新疆
  • 宁夏
獲取驗(yàn)證 立即預(yù)約

請(qǐng)?zhí)顚憟D片驗(yàn)證碼后獲取短信驗(yàn)證碼

看不清楚,換張圖片

免費(fèi)獲取短信驗(yàn)證碼

摘要   【摘要】環(huán)球網(wǎng)校成人高考頻道為您提供2016年成人高考題庫(kù)英語(yǔ)考試試題及答案,請(qǐng)成人高考高起點(diǎn)考生認(rèn)真練習(xí)下面成人高考高起點(diǎn)英語(yǔ)精選模擬題,望對(duì)大家成人高考生英語(yǔ)復(fù)習(xí)有所幫助�!  Phonetics (

  【摘要】環(huán)球網(wǎng)校成人高考頻道為您提供“2016年成人高考題庫(kù)英語(yǔ)考試試題及答案”,請(qǐng)成人高考高起點(diǎn)考生認(rèn)真練習(xí)下面成人高考高起點(diǎn)英語(yǔ)精選模擬題,望對(duì)大家成人高考生英語(yǔ)復(fù)習(xí)有所幫助。

  I. Phonetics ( 5 points)

  Directions: In each of the following groups of words, there are four underlined letters or letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one thatis different from the others in pronunciation. Mark your answer by blackening the corres-ponding letter on the Answer Sheet.

  1根據(jù)讀音,選擇出劃線部分讀音不同的選項(xiàng)。( )

  A.peasantB.presentC.promiseD.Possession

  參考答案:C

  參考解析:

  A、B、D三項(xiàng)劃線部分發(fā)濁輔音[Z],而C項(xiàng)劃線部分發(fā)清輔音[S],因此選C項(xiàng)。

  2根據(jù)讀音,選擇出劃線部分讀音不同的選項(xiàng)。( )

  A.cowB.throwC.lowD.own

  參考答案:A

  參考解析:

  A項(xiàng)劃線部分發(fā)[au],而B、c、D三項(xiàng)劃線部分的發(fā)音為[ou],所以選A項(xiàng)。

  3根據(jù)讀音,選擇出劃線部分讀音不同的選項(xiàng)。( )

  A.replyB.freelyC.uglyD.Lonely

  參考答案:A

  參考解析:

  A項(xiàng)劃線部分發(fā)[ai],而B、C、D三項(xiàng)劃線部分的發(fā)音是[i],所以選A項(xiàng)。

  4根據(jù)讀音,選擇出劃線部分讀音不同的選項(xiàng)。( )

  A.excellentB.excuseC.explainD.express

  參考答案:A

  參考解析:

  A項(xiàng)劃線部分發(fā)[eks],而B、C、D三項(xiàng)劃線部分發(fā)[iks],所以選A項(xiàng)。

  5根據(jù)讀音,選擇出劃線部分讀音不同的選項(xiàng)。( )

  A.shootB.bloodC.roofD.tool

  參考答案:B

  參考解析:

  A、C、D三項(xiàng)劃線部分發(fā)[HI],而8項(xiàng)劃線部分發(fā)[A],因此選B項(xiàng)。

  編輯推薦:

  成人高考真題匯總

  各省市2016年成人高考現(xiàn)場(chǎng)確認(rèn)時(shí)間匯總

  各省市2016年成人高考報(bào)名時(shí)間匯總

  各省市2016年成人高考報(bào)名入口匯總

  更多信息請(qǐng)?jiān)L問:成人高考頻道 成人高考論壇

  【摘要】環(huán)球網(wǎng)校成人高考頻道為您提供“2016年成人高考題庫(kù)英語(yǔ)考試試題及答案”,請(qǐng)成人高考高起點(diǎn)考生認(rèn)真練習(xí)下面成人高考高起點(diǎn)英語(yǔ)精選模擬題,望對(duì)大家成人高考生英語(yǔ)復(fù)習(xí)有所幫助。

  II. Vocabulary and Structure( 15 points)

  Directions:There are 15 incomplete sentences in this section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

  6To reduce weight,plastic has taken________of iron and steel in making boats.

  A.its placeB.placeC.the placeD.a place

  參考答案:C

  參考解析:

  take the place意為“代替,取代”,是固定搭配。

  7We'll get in all the wheat before the sun________

  A.will setB.was setC.setD.sets

  參考答案:D

  參考解析:

  before引導(dǎo)的時(shí)間狀語(yǔ)從句可以用一般現(xiàn)在時(shí)表示將來。

  (1)8Susan wants to know whether the measures have been agreed

  A.toB.withC.overD.on

  參考答案:D

  參考解析:

  agree on意為“商定(協(xié)議、方法、措施等)”;agree with sb.意為“同意某人”;agree todo sth.意為“同意做某事”。

  9Don't smoke in the meeting-room,________ ?

  A.do youB.will youC.can youD.could you

  參考答案:B

  參考解析:

  反意疑問句中,如果陳述部分為祈使句,疑問部分則用will或shall。B項(xiàng)是正確的。句意為:“不要在會(huì)議室吸煙,好嗎?”

  10John________ he could improve his exam results, but he did not have enough time to study.

  A.knows howB.knows thatC.knew howD.knew that

  參考答案:C

  參考解析:

  考查時(shí)態(tài)和連詞。根據(jù)從句可判斷為過去時(shí),排除A項(xiàng)和B項(xiàng)。how表示“如何”,符合句意。C項(xiàng)是正確的。句意為:“約翰知道如何提高考試成績(jī),就是沒有足夠的時(shí)間學(xué)習(xí)。”

  11It's time he________something for his coming examination.

  A.doB.doesC.didD.will do

  參考答案:C

  參考解析:

  在“It is(was)+time+that從句”的句型中,要使用虛擬語(yǔ)氣,即that從句中的謂語(yǔ)動(dòng)詞要用一般過去時(shí)。

  12--How did you find your visit to the museum?

  --I thoroughly enjoyed it. It was________than I expected.

  A.far more interestingB.even much interestingC.so more interestingD.a lot much interesting

  參考答案:A

  參考解析:

  空格后的than表明空格處為比較級(jí),interestin9是一個(gè)多音節(jié)形容詞,它的比較級(jí)是more interestin9,而far常用來修飾比較級(jí),意為“……得多”。

  13I'm sure he understands________you feel. He's very clever.

  A.whenB.whatC.whetherD.how

  參考答案:D

  參考解析:

  根據(jù)四個(gè)選項(xiàng)中各個(gè)疑問代詞、疑問副詞的意義,結(jié)合句意,可知應(yīng)選D項(xiàng)。

  14________their luggage, the tourists hurried to the airport.

  A.PackedB.After packedC.Having packedD.Packing

  參考答案:C

  參考解析:

  having done sth.表示該動(dòng)作發(fā)生在其他動(dòng)作前。C項(xiàng)是正確的。句意為:“收拾好了行李,游客們急急忙忙奔向機(jī)場(chǎng)。”

  15It was not until then that I came to know knowledge________only from practice.

  A.had comeB.has comeC.cameD.comes

  參考答案:D

  參考解析:

  客觀真理始終用一般現(xiàn)在時(shí)來表示,句中knowledge是不可數(shù)名詞,因此選D項(xiàng)。

  16I applied for the job that I saw advertised________ the paper.

  A.onB.ofC.inD.at

  參考答案:C

  參考解析:

  報(bào)紙上所登的東西用介詞in。c項(xiàng)是正確的。句意為:“我申請(qǐng)的工作是我在報(bào)紙的廣告欄上看到的。”

  17Without electricity human life________quite different today.

  A.isB.will beC.would have beenD.would be

  參考答案:D

  參考解析:

  本題考查介詞短語(yǔ)without electricity引起的虛擬語(yǔ)氣,根據(jù)句中的時(shí)間狀語(yǔ)today可知是對(duì)現(xiàn)在的虛擬。

  18He________Chinese history and knows a lot about it.

  A.is strict withB.is interested inC.is satisfied withD.is busy doing

  參考答案:B

  參考解析:

  結(jié)合句意可知B項(xiàng)是正確答案。bestrict with意為“對(duì)……要求嚴(yán)格”;be interested in意為“對(duì)……感興趣”;be satisfied with意為“對(duì)……滿意”;be busy doin9意為“忙于做……”。

  19The fire________ two persons' death as well as the damage of all the store's property.

  A.is resulted inB.is resulted fromC.resulted inD.resulted from

  參考答案:C

  參考解析:

  result in意為“導(dǎo)致”;resuh from意為“起因于”。根據(jù)句意,可知應(yīng)選C項(xiàng)。

  20Don't let that old rascal take you________with his clever talk-none of it is true.

  A.alongB.inC.aboutD.down

  參考答案:B

  參考解析:

  take in“欺騙”;take down“記下”。B項(xiàng)是正確的。句意為:“別讓那個(gè)無賴把你騙了。他說的話沒有一句是真的。”

  編輯推薦:

  成人高考真題匯總

  各省市2016年成人高考現(xiàn)場(chǎng)確認(rèn)時(shí)間匯總

  各省市2016年成人高考報(bào)名時(shí)間匯總

  各省市2016年成人高考報(bào)名入口匯總

  更多信息請(qǐng)?jiān)L問:成人高考頻道 成人高考論壇

  【摘要】環(huán)球網(wǎng)校成人高考頻道為您提供“2016年成人高考題庫(kù)英語(yǔ)考試試題及答案”,請(qǐng)成人高考高起點(diǎn)考生認(rèn)真練習(xí)下面成人高考高起點(diǎn)英語(yǔ)精選模擬題,望對(duì)大家成人高考生英語(yǔ)復(fù)習(xí)有所幫助。

  III. Cloze ( 30 points)

  Directions:For each blank in the following passage, there are four choices marked A, B, Cand D. Choose the one that is most suitable and mark your answer by blackening the corres-ponding letter on the Answer Sheet.

  根據(jù)下面內(nèi)容,回答題:

  The number of speakers of English in Shakespeare's time is estimated to have been about fivemillion. Today it is estimated that some 260 million people speak it as a (an) 21language,mainly in the United States, Canada, Great Britain, Ireland, South Africa, Australia and New Zealand.In addition to the standard varieties of English found in these areas,22 are a great many regionaland social varieties of the language as well as 23 levels of usage that are employed both in itsspoken and written forms.

  In fact,it is 24 to estimate the number of people in the world who have acquired an adequate working knowledge of English in addition to their own languages. The 25 for Englishlearning and the situations in which such learning takes place are so varied that it is 26 to explainand still more difficult to judge 27 forms an adequate working knowledge~~for each situation.

  The main reason for the widespread 28 for English is its present day importance as a worldlanguage. Besides 29 the indefinite needs of its native speakers, English is a language in whichsome of important works in science, technology, and other 30 are being produced, and not alwaysby native speakers. It is widely used for 31 purposes as meteorological ( 氣象的 ) and airportcommunications, international conferences, and the 32of information over the radio and televi-sion networks of many 33. It is a language of wider communication for a number of developingcountries, specially former British colonies. Many of these countries have multi-lingual 34 andneed a language for internal communication in such matters as government, commerce, industry, lawand 35 as well as for international communication and for entrance to the scientific and techno-logical developments in the West.

  21第21題應(yīng)選( )

  A.foreignB.nativeC.secondD.Official

  參考答案:B

  參考解析:

  隨著科技的發(fā)展,英語(yǔ)已成為我們?nèi)粘I钪胁豢扇鄙俚恼Z(yǔ)言工具,并被全球各國(guó)廣泛接受。

  根據(jù)緊接著的國(guó)家名稱的提示可知是指將英語(yǔ)作為母語(yǔ)的人數(shù)。

  22第22題應(yīng)選( )

  A.theyB.whichC.thereD.that

  參考答案:C

  參考解析:

  該句前面是in addition t0引導(dǎo)的介詞短語(yǔ),可以確定不是定語(yǔ)從句,再分析句子結(jié)構(gòu),可知該句應(yīng)為there be句型。

  23第23題應(yīng)選( )

  A.variousB.similarC.FhaniliarD.same

  參考答案:A

  參考解析:

  由前面的varicries of the language提示,以及as well as應(yīng)連接并列成分可知A項(xiàng)正確。

  24第24題應(yīng)選( )

  A.possibleB.necessaryC.unnecessaryD.Impossible

  參考答案:D

  參考解析:

  操持語(yǔ)言的人數(shù)可以估計(jì),但人們掌握語(yǔ)言的程度就很難估計(jì)了,所以用impossible。

  25第25題應(yīng)選( )

  A.purposeB.causeC.effectD.method

  參考答案:A

  參考解析:

  根據(jù)上下文的意思可知,人們學(xué)習(xí)英語(yǔ)的目的不同,掌握語(yǔ)言的程度也不同。

  26第26題應(yīng)選( )

  A.simpleB.naturalC.practicalD.Difficult

  參考答案:D

  參考解析:

  該空后面的still more difficult就是提示。

  27第27題應(yīng)選( )

  A.whatB.howC.whyD.where

  參考答案:A

  參考解析:

  分析句子,judge是動(dòng)詞,后面應(yīng)該接從句且所填詞應(yīng)作賓語(yǔ)從句的主語(yǔ)。

  28第28題應(yīng)選( )

  A.requireB.requestC.supplyD.Demand

  參考答案:D

  參考解析:

  根據(jù)后一句中的a world language可知應(yīng)選擇demand表示對(duì)英語(yǔ)的需求。

  29第29題應(yīng)選( )

  A.providingB.servingC.supposingD.Leaving

  參考答案:B

  參考解析:

  根據(jù)the indefinite needs可知應(yīng)選擇servin9,意思為“滿足不同的需要”。

  30第30題應(yīng)選( )

  A.areasB.coursesC.racesD.Fields

  參考答案:D

  參考解析:

  分析四個(gè)選項(xiàng)areas,courses,races,fields的意思、,fields的意思最準(zhǔn)確,意思為“領(lǐng)域”,與前面的other搭配構(gòu)成意義完整的句子。

  31第31題應(yīng)選( )

  A.suchB.allC.manyD.Those

  參考答案:A

  參考解析:

  such與空格后的as搭配。

  32第32題應(yīng)選( )

  A.useB.spreadC.coverD.connection

  參考答案:B

  參考解析:

  根據(jù)0ver the radio and television net.works可以確定答案為spread,意思為“語(yǔ)言的傳播”。

  33第33題應(yīng)選( )

  A.citiesB.stationsC.statesD.Nations

  參考答案:D

  參考解析:

  根據(jù)前面句子中的networks“網(wǎng)絡(luò)”可知應(yīng)選擇nations,指“國(guó)家”。其他選項(xiàng)只是國(guó)家的部分地區(qū)。

  34第34題應(yīng)選( )

  A.languagesB.populationsC.accentsD.Customs

  參考答案:B

  參考解析:

  根據(jù)British colonies可推測(cè)應(yīng)表示各種“人口”。

  35第35題應(yīng)選( )

  A.educationB.marketC.collegeD.business參考答案:A

  參考解析:

  market,business包括在commerce中;college包括在education中。

  編輯推薦:

  成人高考真題匯總

  各省市2016年成人高考現(xiàn)場(chǎng)確認(rèn)時(shí)間匯總

  各省市2016年成人高考報(bào)名時(shí)間匯總

  各省市2016年成人高考報(bào)名入口匯總

  更多信息請(qǐng)?jiān)L問:成人高考頻道 成人高考論壇

  【摘要】環(huán)球網(wǎng)校成人高考頻道為您提供“2016年成人高考題庫(kù)英語(yǔ)考試試題及答案”,請(qǐng)成人高考高起點(diǎn)考生認(rèn)真練習(xí)下面成人高考高起點(diǎn)英語(yǔ)精選模擬題,望對(duì)大家成人高考生英語(yǔ)復(fù)習(xí)有所幫助。

  IV. Reading Comprehension ( 60 points)

  Directions:There are five reading passages in this part. Each passage is followed by fourquestions. For each question there are four suggested answers marked A, B, C and D. Chooseone best answer and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

  根據(jù)下面內(nèi)容,回答題:

  Luckily, the back tires of their car stayed on the road. Otherwise, the young couple would have

  driven right into a pit twenty feet wide and thirty feet deep!

  The man and woman were coming home from a party. They were enjoying the landscape aroundSwansea, Wales. Suddenly, they found the front of their car leaning into a huge hole. The car barely hung onto the edge of the pit. It swayed back and forth like the arm of a balance.

  In their precarious position,the couple knew that each movement they made could be a matterof life and death. Slowly, slowly, they edged toward the backseat. Then each opened a back door. An don the count of three,they jumped out together. The accident was so scary that they ran a long way before they calmed down. But later they returned to see what had happened. They found that a big chunk of the road had sunk into the ground! And at the bottom of the pit lay their car--roof down and wheels up.

  Was this mystery of the sunken road ever solved? It turned out that an abandoned mine shaftlay under the road. It had collapsed and taken the pavement with it. Layers of tunnels intersect be-neath the city of Swansea. The tunnels were built so many years ago that no one knows where they end or begin. The tunnels are shaky, like those that ants build in the sand. No one knows when the entire city might collapse.

  36This passage is primarily about __________ .

  A.driving carefullyB.the city of Swansea, WalesC.a road that caved inD.tunnels that ants build

  參考答案:C

  參考解析:

  本文講了一對(duì)夫婦因道路塌陷而經(jīng)歷的一次險(xiǎn)情。C項(xiàng)是正確的。cave in“塌陷”。

  37It is probably true that _________

  A.the other roads in Swansea are pretty safeB.other sections of Swansea will cave in sometimeC.everyone should move out of SwanseaD.Swansea is a very interesting city

  參考答案:B

  參考解析:

  最后一段指出這座城市的地下有座被遺棄的煤礦,煤礦坑道的倒塌帶動(dòng)了道路的下沉,整座城市隨時(shí)都會(huì)倒塌。B項(xiàng)是正確的。

  38The writer creates interest in the first sentence by using _________

  A.a funny storyB.romantic imageryC.a vivid descriptionD.a precise argument

  參考答案:C

  參考解析:

  作者在文章的一開始就生動(dòng)地描述了這對(duì)夫婦所處的險(xiǎn)情。c項(xiàng)是正確的。

  39The underlined word "precarious" in the third paragraph means _________

  A.unexpectedB.DangerousC.unusualD.ridiculous.

  參考答案:B

  參考解析:

  第三段整段都在描述這對(duì)夫婦的危險(xiǎn)境地,他們采取的冒險(xiǎn)的自救方式等等,這些都充滿了危險(xiǎn)。B項(xiàng)是正確的。unexpected“出人意料的”;dangerous“危險(xiǎn)的”;unusual“不平常的”;ridiculous“愚蠢的”。

  根據(jù)下面內(nèi)容,回答題:

  People are used to speaking their native language, so immigrants are having many problems be-tween the first generation and the second generation because they don't have thesame native lan-guage. Also, the second generation is losing their identity. Especially in America, there are many im-migrants that came from different countries to succeed in the States. Because they suffer in lots ofareas such as getting a job and trying to speak English ,they want their children to speak English, notonly at school, but also at home in order to be more successful. Because of this situation, theirchildren are losing their ethnic identity.

  For example, my aunt, who has been living in Chicago for twenty-five years, has three childrenand they were all born in the States. The eighteen-year old daughter speaks English as a native lan-guage and she speaks Korean very well too. She has no problems talking with her parents, but shestill doesn't understand Korean jokes, and there are sometimes misunderstandings. The second daugh-ter is fourteen years old, and she doesn't want to speak Korean. My aunt often gets upset with her be-cause she is very Americanized and they cannot understand each other. Even when my aunt punishesher,this daughter does not understand what my aunt is talking,.about. The third child is a twelve-year-old son. He speaks English to his parents and my aunt speaks' Korean to him as she does to the second daughter. He also has a problem communicating with his parents. My aunt is trying to teach him to speak both languages, but it is very hard for him because he speaks English all day and does not understand why he should learn to speak Korean.

  We must realize that language is import.ant and valuable for many reasons. Immigrants should make an effort to make their children understand their heritage by teaching them the parents' language. This is very important, not only for the harmony of the family, but also in helping the second generation establish their identity.

  40What do you think this article is about?

  A.Learning a second language.B.Immigrants who become sick in the US.C.Schools attended by immigrants to the US.D.Language and its effect on the identity of immigrants.

  參考答案:D

  參考解析:

  作者在這篇文章中用說明和舉例的方式提出語(yǔ)言對(duì)人的認(rèn)知和感受的重要影響。作者在第一段就指出移民家庭的兩代人由于母語(yǔ)的不同而造成的對(duì)個(gè)人特征認(rèn)知和感受的困惑。第二段用作者自己的親屬為例說明這一困惑。第三段強(qiáng)調(diào)應(yīng)當(dāng)教授第二代移民自己父母的語(yǔ)言以明確他們的民族特征。

  41To whom does the mother speak Korean?

  A.Her oldest daughter only.B.Her two daughters only.C.All of her children.D.Only to her son.

  參考答案:C

  參考解析:

  第二段提到母親對(duì)三個(gè)孩子都說韓語(yǔ),即使第二個(gè)孩子并不想說韓語(yǔ),而第三個(gè)孩子并不想學(xué)韓語(yǔ)。

  42Why did the author's aunt try to teach her children to speak Korean?

  A.To help her improve her Korean language skills.B.To help them establish a Korean identity.C.To help them succeed in the US.D.To help them find a good job.

  參考答案:B

  參考解析:

  第一、二段指出C項(xiàng)和D項(xiàng)是這位母親希望她的孩子們說好英語(yǔ)所能得到的幫助。與此同時(shí)她也希望她的孩子們能學(xué)好韓語(yǔ),知道自己是韓國(guó)人。因此B項(xiàng)是正確的。

  43Based on the passage, the phrase "your identity" means

  A.your homeB.your dignityC.who you areD.where you are from參考答案:C

  參考解析:

  這篇文章多次用了這個(gè)詞:identity。第一代移民對(duì)自己的民族特征非�?粗兀簿褪侵雷约菏钦l(shuí),也希望自己的孩子明白自己的特征。然而第二代移民卻對(duì)自己究竟是誰(shuí)非常困惑。

  根據(jù)下面內(nèi)容,回答題:

  Knowledge is power. But there is another thing we must remember. An intelligent mind needs a strong body to make it most useful.

  There are a great many good exercises for building up our bodies. Many of them may be doneindoors in rainy weather. Indoor exercises, however, are never as helpful as those taken out of doorsbecause in the open air there is more oxygen. The air in the house is not, fresh. But out of doors it isvery fresh, especially in the morning.

  But what shall we play? There are a number of games such as football, basketball, races... Any

  game with plenty of exercises is good.

  Do not neglect(忽略) your health. It is of as much importance as your mind. Our country now

  needs people with creative minds, good judgement, and healthy bodies.

  44One who has an intelligent mind is_________.

  A.very strongB.HealthyC.very cleverD.Stupid

  參考答案:C

  參考解析:

  此題考查對(duì)于單詞intelligent的認(rèn)知度,intelligent意為“有智慧的”,因此應(yīng)選擇C項(xiàng)。

  45"An intelligent mind needs a strong body to make it useful. " means

  A.If you want to make your strong body useful, you must have an intelligent mindB.In order to make your intelligent mind useful you must have a strong bodyC.To make your strong mind most useful you need a strong bodyD.If you have a strong body you will have a strong mind

  參考答案:B

  參考解析:

  文中第一段最后一句話表示身體的強(qiáng)壯對(duì)于智力起到了支持作用。

  46The air in the house does not remain fresh very long. It's because

  A.the fresh air can't come into the houseB.there is only a little fresh air coming in and a little waste going outC.the air in the house can't remain freshD.the house gives off wastes

  參考答案:B

  參考解析:

  根據(jù)常識(shí)判斷,室內(nèi)空氣不新鮮是由于不流通所致。

  第46

  47Our country now_________ with creative minds, good judgement and healthy bodies.

  A.only needs menB.does not need women but menC.needs men and women.D.only needs scientists

  參考答案:C

  參考解析:

  根據(jù)文中第四段第三句話可知,此題為尋找people的替代詞。

  根據(jù)下面內(nèi)容,回答題:

  Every country has its heroes. They may be soldiers or sports people, doctors or film stars. Weadmire them for their courage, their strength, their devotion to duty or their talent. Their exampleinspires us to live better, to work harder.

  Terry Fox was a young student who loved life and who loved sports. When he was just 18 yearsold a terrible tragedy occurred : his right leg had to be cut off because of cancer. Such an experiencewould have destroyed a weaker person--but Terry Fox was a fighter. He refused to give up. Instead,while he was recovering from the operation, an idea slowly formed in his mind. He decided he wouldrun across Canada--in order to raise money for cancer research.

  Slowly and carefully, he began to train. Every step was extremely painful, but he insisted,increasing the distance covered day by day. Sixteen months later, in the spring of 1980,he was readyfor the long journey across Canada--his Marathon of Hope. It was a time of inspiration and heart-breaking emotion. Through television, every home saw his distinctive style of rnnning a kind of half-hop and half-run. Thousands of people lined the route to encourage him and to wish him well.They also gave money to fight cancer. Then, on September 1st,1980, after 143 days and more than5,000 kilometers completed,everything came tragically to an end. Terry had to stop.,He lived on foranother nine months and died on June 28th,1981. He was almost 23.

  48Terry Fox was a_________

  A.studentB.movie starC.soldierD.Sportsman

  參考答案:A

  參考解析:

  文中第二段第一句話“Terry Fox wasa young student...”給出了答案。

  49What idea was gradually formed in Terry's mind during his recovering stage?

  A.Earning money.B.Cutting off the other leg.C.Running across the country.D.Exercising hard.

  參考答案:C

  參考解析:

  根據(jù)文中第二段最后兩句“...anidea slowly formed...He decided he would run Terry Fox的做法是贊美的、欽佩的。

  50Terry Fox ran his journey_________

  A.with thousands of people supporting himB.without raising any moneyC.with few people watching him on TVD.with his teachers and classmates following him

  ...

  參考答案:A

  51The author's attitude to Terry Fox is_________

  A.sympatheticB.jealousC.indifferentD.admiring

  參考答案:C

  根據(jù)下面內(nèi)容,回答題:

  Researchers have found that REM (rapid eye movement)sleep is important to human beings.This type of sleep generally occurs four or five times during one night of sleep lasting five minutes toforty minutes for each occurrence. The deeper a person's sleep becomes, the longer the periods ofrapid eye movement.

  There are physical changes in the body to show that a person has changed from NREM (non-rapid eye movement)to REM sleep. Breathing becomes faster, the heart rate increases, and, as thename implies, the eyes begin to move quickly.

  Accompanying these physical changes in the body there is a very important characteristic of

  REM sleep. It is during REM sleep that a person dreams.

  52According to the passage,how often does REM sleep occur in one night?

  A.Once.B.Twice.C.Four or five times.D.Forty times.

  參考答案:C

  參考解析:

  根據(jù)文中第一段第二句的提示,可知REM一晚上發(fā)生四到五次。

  53The word "deeper" in Paragraph 1 is closest in meaning to _________

  A.heavierB.louderC.strongerD.happier

  參考答案:A

  參考解析:

  文中的deeper指“人睡得深,睡得沉”,可以用heavier代替。

  54Which of the following shows that a person is NOT dreaming in his sleep?

  A.His eyes begin to move.B.His breathing becomes faster.C.His heart rate increases.D.His eyes stop moving.

  參考答案:D

  參考解析:

  根據(jù)文中第二段的提示,可知D項(xiàng)不是做夢(mèng)的特征。

  55Which of the following is the best title of the article?

  A.REM SleepB.Two Types of SleepC.SleepersD.What Happens to Sleepers

  參考答案:A

  參考解析:

  文章主要講述了人們?cè)谒邥r(shí)的REM階段的情況。

  編輯推薦:

  成人高考真題匯總

  各省市2016年成人高考現(xiàn)場(chǎng)確認(rèn)時(shí)間匯總

  各省市2016年成人高考報(bào)名時(shí)間匯總

  各省市2016年成人高考報(bào)名入口匯總

  更多信息請(qǐng)?jiān)L問:成人高考頻道 成人高考論壇

  【摘要】環(huán)球網(wǎng)校成人高考頻道為您提供“2016年成人高考題庫(kù)英語(yǔ)考試試題及答案”,請(qǐng)成人高考高起點(diǎn)考生認(rèn)真練習(xí)下面成人高考高起點(diǎn)英語(yǔ)精選模擬題,望對(duì)大家成人高考生英語(yǔ)復(fù)習(xí)有所幫助。

  V. Daily Conversation ( 15 points)

  Directions:Pick out five appropriate expressions from the eight choices below and completethe following dialogue by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

  根據(jù)下面內(nèi)容,回答題:

  Gary:Dear,I have to go to the office early today. Can you take Sally to school?

  Ada:Sure. Want me to give you a ride?

  Gary:No, forget it. 56 . It's very quick. I'll pick Sally up this afternoon. You can just come horr after work.

  Ada: OK. Oh, I almost forgot. 57 . I've made an evening appointment with Mr. Steven to tall about our next project.

  Gary:Oh, I see. 58 . Hurry Sally up a little. She hasn't even had her breakfast yet. Ada: OK. 59 . Love you,honey

  Gary : I love you,too.6.0love you,too. 60

2015年成考高起點(diǎn)《英語(yǔ)》預(yù)測(cè)試題及答案(3)

  56第56題應(yīng)填( )

  參考答案:H

  57第57題應(yīng)填( )

  參考答案:D

  58第58題應(yīng)填( )

  參考答案:B

  59第59題應(yīng)填( )

  參考答案:G

  60第60題應(yīng)填( )

  參考答案:A

  VI. Writing (25 points)

  Directions:For this part, you are supposed to write a composition of about 100 -120 wordsbased on the following situation. Remember to write it clearly.

  61假設(shè)你是Matt Hand,在報(bào)上看到一則招聘廣告,正符合你的情況,于是寫信求職。廣告要點(diǎn):

  (1)招聘對(duì)象:有計(jì)算機(jī)工程(engineeing學(xué)歷的工程師;

  (2)條件:有兩年以上計(jì)算機(jī)工程工作經(jīng)驗(yàn);年齡在22~30歲之間;身體健康。注意:地址和招聘單位名稱可自編。

  參考解析:

  1073,Green Street

  Atchison,Kansas,66002

  March l0,2012

  P.O.Box 2035

  Clare Corporation,Ltd.

  Dear Sirs,

  I read your advertisement in yesterday’S paper.I think I am the best person fit for the position.

  I'm 23 years old.I graduated from Boston University two years ago.My major at university was computer engi—neering.After graduation l worked as a computer engineer in a big company for two years.Now I have enough expe-fience in this field.And I'm very interested in it.

  I like sports and I am in good health.I like hard work.I’m sure I can do your iob well if I can become a member of your company.

  I'm looking forward to your reply.

  Very sincerely yours,

  Matt Hand

  編輯推薦:

  成人高考真題匯總

  各省市2016年成人高考現(xiàn)場(chǎng)確認(rèn)時(shí)間匯總

  各省市2016年成人高考報(bào)名時(shí)間匯總

  各省市2016年成人高考報(bào)名入口匯總

  更多信息請(qǐng)?jiān)L問:成人高考頻道 成人高考論壇

 

分享到: 編輯:環(huán)球網(wǎng)校

資料下載 精選課程 老師直播 真題練習(xí)
更多真題

成人高考資格查詢

成人高考?xì)v年真題下載 更多

成人高考每日一練 打卡日歷

0
累計(jì)打卡
0
打卡人數(shù)
去打卡

預(yù)計(jì)用時(shí)3分鐘

成人高考各地入口
環(huán)球網(wǎng)校移動(dòng)課堂APP 直播、聽課。職達(dá)未來!

安卓版

下載

iPhone版

下載

闂傚倸鍊峰ù鍥х暦閸偅鍙忛柡澶嬪殮濞差亜围闁糕剝蓱閻濋攱绻涚€电ǹ孝妞ゆ垵鎳橀幃鈥斥攽閸″繑鏂€闂佺ǹ鏈花閬嶆偡闁附瀵屾繛瀵稿Т椤戝棝鎮¤箛鎾斀闁绘ê寮堕幑锝夋煕濡崵娲撮柡灞剧洴婵℃儼绠涢弬娆句紦

闂傚倸鍊搁崐椋庣矆娓氣偓楠炴饪伴崼婵堬紵闂佸湱澧楀妯肩玻濡ゅ懏鐓涚€广儱楠搁獮鏍磼閻樺磭澧ǎ鍥э躬婵″爼宕ㄩ鍏碱仩闂佽瀛╅懝楣兯囬柆宥呯劦妞ゆ巻鍋撶紒鐘茬Ч瀹曟洟鏌嗗鍛枃闁瑰吋鎯岄悡澶岀礊閺嶎厽鐓ラ柣鏇炲€圭€氾拷

APP缂傚倸鍊搁崐鎼佸磹閻戣姤鍊块柨鏇炲€搁拑鐔兼煏婵炵偓娅撻柡浣稿閺屾稑鈽夊▎鎰▏闂傚倸鍋嗛崹鍫曞蓟閵娾晜鍋嗛柛灞剧☉椤忥拷150

濠电姷鏁告慨鐑藉极閹间礁纾绘繛鎴旀嚍閸ヮ剦鏁囬柕蹇曞Х椤︻噣鎮楅崗澶婁壕闂佸憡娲﹂崑澶愬春閻愮數纾藉ù锝嗗灊閸氼偅銇勬惔鈧仩

闂傚倸鍊峰ù鍥х暦閸偅鍙忛柣銏⑶圭粈澶愭煥閺囩偛鈧悂鎯屽Δ鍛厓鐟滄粓宕滃璺何﹂柛鏇ㄥ灠閸楁娊鏌i幇顒€绾ф慨锝嗗姇铻栨俊銈咃梗缁ㄧ兘鏌涘Δ浣糕枙鐎规洝顫夐妶锝夊礃閵娧屾О闂備礁鎲¢悷銉┧囬懞銉ь浄妞ゆ挶鍨洪埛鎺懨归敐鍛暈闁哥喓鍋ら幃浠嬵敍濠婂啩娌梺璇茬箲閻熲晛顫忓ú顏勫窛濠电偞顨嗙划鎾崇暦閹邦儵鏃堝川椤撶媭鍞电紓浣鸿檸閸樺ジ骞婄仦鍓ь洸鐟滅増甯楅悡娆撴煟閹寸偍缂氱紒鐘崇墬缁绘盯宕奸浣割伓

出版物经营许可证|京B2-20210770| 京公网安备 11010802033350号|京ICP备16038139号|节目制作经营许可证(京)字20130号
知春路校区:北京市海淀区知春路7号致真大厦D座4层北区(地铁10号线西土城出A口)|邮编:100191
版权所有 2003-2024 北京环球创智软件有限公司|联系客服|营业执照

婵犵數濮烽。钘壩i崨鏉戠;闁告侗鍙庨悢鍡樹繆椤栨氨姣為柛瀣尭椤繈鎮℃惔銏壕闂備線鈧偛鑻晶鍙夈亜椤愩埄妲圭紒缁樼⊕缁绘繈宕堕埡浣恒偊闂佽鍑界紞鍡涘窗閺嶎偆涓嶆繛鎴炵懀娴滄粓鏌熼崫鍕棞濞存粍鍎抽—鍐Χ鎼粹€插闂佺懓鍤栭幏锟�
闂傚倸鍊搁崐宄懊归崶顒夋晪闁哄稁鍘肩粣妤呮煙閹规劦鍤欑紒鈧径灞稿亾閸忓浜鹃梺鍛婃处閸嬪棝藝閳哄懏鈷戦柟绋挎捣閳藉鎮楀鐓庢灓濠㈣娲樼缓浠嬪传閵夈儱绲奸梻浣规偠閸庮垶宕濆澶嬪亗闁靛鏅滈悡鐔肩叓閸ャ劍灏伴柛鐘筹耿閺岋紕浠﹂崜褎鍒涢悗娈垮櫘閸o絽鐣烽幒鎴僵妞ゆ挾濮抽柇顖氣攽閿涘嫬浜奸柛濞у懎绶ゆ繛宸簻閻ょ偓绻濋棃娑卞剱闁稿骸顦伴妵鍕疀閹捐泛顤€闂佸搫鎳忛幃鍌炲蓟閵娾晜鍋嗛柛灞剧☉椤忥拷 闂傚倸鍊搁崐椋庣矆娓氣偓瀹曘儳鈧綆浜堕悢鍡樻叏濡炶浜鹃悗瑙勬处閸ㄥ爼鐛惔銊﹀殟闁靛鍎辨晶鐐繆閻愵亜鈧牠鎮у⿰鍫濈;闁绘劕鎼壕鎸庝繆閵堝嫰妾峰ù婊勭矒閺岀喖骞嗚閸ょ喓绱掗悩鍐茬仼缂佽鲸甯為幏鐘诲矗婢舵ɑ锛嗛梻浣告惈閻ジ宕伴幘鑸殿潟闁圭儤鍤﹂悢鐓庝紶闁告洖鐏氱紞鎺楁⒒閸屾瑧顦﹂柟鑺ョ矒瀹曟娊鏁冮崒姘鳖唵闂佽法鍣﹂幏锟�
闂傚倸鍊搁崐宄懊归崶顒婄稏濠㈣埖鍔﹂弫濠囨煛瀹ュ骸骞栫痪鎯ь煼閺屾盯鍩勯崘顏佸闂佺ǹ顑呴ˇ鎵崲濠靛洨绡€闁稿本鑹鹃崡鎶芥煙閼圭増褰х紒鎻掑⒔閳ь剚纰嶅畝鎼佸蓟閻旇櫣纾兼俊顖濇〃閸掑﹤鈹戦悙灞傚仮濞存粌鐖煎濠氭晲閸℃ê鍔呴梺鎸庣☉鐎氼噣寮冲☉銏♀拺闁硅偐鍋涙俊濂告煙绾板崬浜伴柡浣稿暣婵偓闁靛牆鎳愰崐鐐烘偡濠婂嫮鐭掔€规洟娼ц灃濞达絽鍚€缁ㄥ姊洪崫鍕殭婵炴潙鍊垮畷顒勬惞閸︻厾锛滈柣鐘叉搐瀵爼藟閵忋倖鐓涢悘鐐插⒔閳藉鏌嶇拠鏌ヮ€楅柍璇查叄楠炲洭顢楁径澶屽
濠电姷鏁告慨鐑藉极閹间礁纾块柟瀵稿Х缁€濠囨煃瑜滈崜姘跺Φ閸曨垰鍗抽柛鈩冾殔椤忣亪鏌涘▎蹇曠闁哄矉缍侀獮鍥敋閸涱喗鐦滈梻浣呵归鍡涘箲閸ヮ剚鍋樻い鏇楀亾鐎规洖缍婇、娆撳矗閵壯勶紡婵犵數濮烽弫鍛婃叏椤撱垹纾婚柟鍓х帛閻撴洟鏌曟径瀣仴闁兼椿鍨伴埢鎾活敃閵忊晜瀵岄梺闈涚墕濡瑩藟閸℃ǜ浜滈柡鍌氬皡閸旂喖鏌熼獮鍨伈鐎规洖宕埥澶娾枎閹存繂绠炲┑鐘垫暩閸嬫稑螞濡ゅ啯宕查柟閭﹀厴閺嬫棃鏌嶉崫鍕殶缁炬儳銈稿鍫曞醇濞戞ê顬嬬紓浣哄Х閸嬨倝寮婚敍鍕勃闁兼亽鍎遍弸鐘绘⒑缁洘鏉归柛瀣尭椤啴濡堕崱妤冪懆闁诲孩鍑归崜娑氬垝婵犳艾鍐€妞ゆ挾鍠撻崢顏呯節閻㈤潧浠滈柣蹇旂箖娣囧﹦鎹勯妸褏锛滈梺缁樏幖顐﹀触閸︻厾纾奸弶鍫涘妽瀹曞瞼鈧娲栭悥鍏间繆閻戣棄唯闁靛繒濮虫竟鏇炩攽閻樼粯娑фい鎴濆暣閸┾偓妞ゆ巻鍋撻柛濠傛健閵嗕線寮撮姀鈩冩珖闂侀€炲苯澧撮柟顖氳嫰铻栭柛娑卞枤閸樻悂鎮楃憴鍕儎闁哥姵鐗犻幊鐔碱敍濞戞绠氶梺鎯ф禋閸嬪棛绮绘ィ鍐╃厵閻庣數枪娴狅箓鏌嶉柨瀣瑨闁宠鍨块、娆撴偂鎼存ɑ瀵栫紓鍌欑贰閸犳牠鏁冮鍫涒偓渚€寮撮姀鈩冩珖闂侀€炲苯澧摶鐐翠繆椤栨繂鍚圭紒鐘荤畺閺屾盯鍩勯崘鐐暭閻炴熬绠撳铏圭矙濞嗘儳鍓遍梺鍦归…鐑界嵁韫囨稑宸濋悗娑櫭埀顒傜帛娣囧﹪顢涘⿰鍐ㄤ粯闂佹悶鍊濇禍璺侯潖缂佹ɑ濯撮柛娑橈龚绾偓闂備焦鍎崇换鎰版煀閿濆懐鏆﹂柨婵嗩槸閻掑灚銇勯幒宥夋濞存粍绮撻弻锟犲炊閳轰椒鎴烽梺鎸庣☉缁夊墎妲愰幒妤婃晩闁伙絽鏈崳顕€姊洪柅鐐茶嫰婢у墽绱撳鍛棦鐎规洘绮岄埥澶愬閻樻鍟囧┑鐘绘涧閸婃悂骞夐敓鐘冲亗闁靛濡囩粻楣冩煙鐎电ǹ浜剁紓鍌涘哺閺岋綁骞掑Δ濠冾棖缂備浇椴哥敮鐐垫閹烘嚦鐔兼嚒閵堝孩效闂傚倷鑳堕、濠傗枍閺団偓鈧啯绻濋崶褏顔囨繝鐢靛Т閸燁偆娆㈤悙鐑樺€甸柨婵嗙凹閹叉儳霉閻撳孩鍤囨慨濠勭帛閹峰懘宕ㄩ棃娑欒础闁瑰箍鍨介獮瀣攽閹惧厜鍋撻崸妤佺厱闁挎棁顕ч獮鏍煕閵婏妇绠栭柕鍥у楠炴帡骞嬪┑鍐ㄤ壕闁绘垼濮ら崐鍨攽閻樺弶宸濋柛娆愭崌閺屾盯濡烽幋婵嗩仾鐎规洝娅曠换娑㈠箣閻愭潙闉嶉悷婊勬緲閸熸潙锕㈡笟鈧娲礂閼测斂鍋為梺鍝勬噺缁诲嫬顕h閸┾偓妞ゆ帒鍊荤壕钘壝归敐鍫綈闁绘挶鍎查妵鍕即閵娿儱绫嶅Δ鐘靛仦閸旀﹢藝閺屻儲鐓熼柨婵嗙箳缁♀偓闂佸搫鑻ú顓㈠极閸愵喖鐒垫い鎺嶆缁诲棝鏌ц箛锝呬簽缂佺娀绠栭弻鐔衡偓鐢登规禒锕傛煃闁垮绗掗柍瑙勫灴椤㈡瑩鎮℃惔銏$槪婵$偑鍊ら崑鍛崲閸儱鏋侀柛鎰靛枛閻掑灚銇勯幒鎴濐仾缂佺姵甯掗埞鎴︽倷閼搁潧娑х紓浣瑰絻濞硷繝濡撮崒娑氼浄閻庯綆浜為敍娑㈡⒑鐟欏嫬绀冩い鏇嗗懎顥氶柛蹇氬亹缁犻箖鏌熺€电ǹ鈧牠骞嬮悩鐢殿槸婵犮垼鍩栭崝鏍煕閹达附鐓曟繛鎴烇公閺€濠氭煃闁垮绗掗柍瑙勫灴椤㈡岸鍩€椤掆偓宀h儻顦归柍銉︽瀹曟﹢顢欓懖鈺嬬床婵犵數濮撮敃銈団偓姘煎墴閹灚瀵肩€涙ê鈧敻鏌i悢鍛婄凡妞ゅ浚鍋勯…鑳槼妞ゃ劌鐗忛崚鎺楀醇閵夈儳鍔﹀銈嗗笂閼冲墎寮ч埀顒勬⒑闂堟盯鐛滅紓宥呮瀹曨垶宕堕浣哄幍闂佸憡鍨崐鏍偓姘炬嫹婵犵數濮烽。钘壩i崨鏉戠;闁告侗鍙庨悢鍡樹繆椤栨瑧绉挎繛鎴烆焸閺冨牆绀嬮柍琛″亾婵顨婂铏规崉閵娿儲鐝㈤梺鐟板殩閹凤拷
在线咨询